BUSQUEDA AVANZADA

LA TRENA (CATALÁN).

COLOMBANI, LAETITIA

Referencia Librería: 9999903173533/21433
Editorial: EDICIONES SALAMANDRA
ISBN: 9788416310272
Año: 2018
Estado de conservación: EN MUY BUEN ESTADO (SIN MARCAS DE USO)
SALAMANDRA CATALÀ CATALÁN . Amb gairebé mig milió d'exemplars venuts i quasi trenta traduccions en curs, La trena va ser un dels fenòmens editorials de l'any 2017. En aquesta narració vibrant i commovedora, Laetitia Colombani guionista, directora i actriu de reconegut prestigi aborda les històries de tres dones que, nascudes en continents diferents, comparteixen unes idees i uns sentiments que les uneixen en un poderós anhel de llibertat. ÍNDIA. A Badlapur, la intocable Smita sobreviu recollint els excrements d'una casta superior. Resignada a la seva condició, està decidida en canvi a lluitar perquè la seva filla no segueixi els seus passos: la petita anirà a l'escola i la seva vida serà digna i profitosa, encara que per aconseguir-ho la Smita hagi de desafiar les normes establertes. ITÀLIA. A la Giulia li encanta treballar al taller familiar, l'últim de Palerm que confecciona perruques amb cabells autèntics. Hauria pogut anar a la universitat, però als setze anys va deixar l'institut per aprendre els secrets d'aquest ofici. Quan el seu pare pateix un accident i la Giulia descobreix que el negoci està a punt de fer fallida, afronta l'adversitat amb valentia i determinació. CANADÀ. La Sarah és una advocada d'èxit a Montreal que ho ha sacrificat tot per la seva carrera: dos matrimonis fallits i tres fills a qui no ha vist créixer. Un dia, en el curs d'un judici, es desmaia, i aleshores la Sarah comprèn que la seva vida ha canviat radicalment i que haurà de triar què és el més important per a ella. La Smita, la Giulia i la Sarah no es coneixen, però tenen en comú l'empenta i la tenacitat de les dones que rebutgen allò que el destí ha reservat per elles i es rebel·len contra les circumstàncies que les oprimeixen. Com fils invisibles, els seus camins s'entrellacen i van formant una trena que sim- bolitza la ferma voluntat de viure amb esperança i il·lusió.
Este producto ya no se encuentra a la venta
Condiciones de gastos y envíos

CONDICIONES DE ENVÍO:

......................................

-Opción: Envío Correos Paq72h- Península "Previo pago" (+4,99€) Entrega bajo firma, plazo 48/72H. Contiene nº de seguimiento. 

-Opción: Envío Correos Paq Premium 24h- Península "Previo pago" (+6,99€) Entrega bajo firma, plazo 24H. Contiene nº de seguimiento.

......................................

-Opción: Envío Correos Paq 72h Islas Baleares "Previo pago"- (+6,99€) Entrega bajo firma, plazo 48/72H. Contiene nº de seguimiento.

-Opción: Envío Correos Paq 72h Ceuta, Melilla, Islas Canarias "Previo pago"- (+9,99€) Entrega bajo firma, plazo 48/72H. Contiene nº de seguimiento.
......................................

*Los envios internacionales, pueden sufrir variaciones de precios debido al volumen, peso y destino. Si superase el peso minimo se tendria que subir el envio en base al precio adecuado al pedido efectuado.


*Se reserva el derecho a no reservar el ejemplar no pagado si se precisa oportuno.


*Tiempo de reserva de un ejemplar comprado será de 5 días hábiles.


*Se puede decidir no enviar algún país Internacional debido alguna circunstancia. Si es un país de la unión europea damos opcion de pagar también por Transferencia Bancaria y si es fuera de Europa por Western Unión.


*Si paga desde SUIZA se cobrara un incremento de 18€ debido a que el propio banco nos cobra en concepto de comisiones una vez recibido el dinero.

 

No se acepta ningún tipo de devolución de libros técnicos, de cursos o de formaciones.
 

TAMBIÉN PODRÍA ESTAR INTERESADO EN... SELECCIONES UNILIBER