BUSQUEDA AVANZADA

La Ciutat De Déu Beca A La Creació Literària Emili Teixidor

Joan Calsina Forrellad

Referencia Librería: C21458/36414
Editorial: Columna CAT
ISBN: 8466423818
Año: 2018
Colección: Classica
Estado de conservación: En buen estado
Páginas: 400
Idioma:Catalán Páginas: 400 Peso: 598 Gramos. Sinopsis: L'any 1245 el clergue franciscà Giovanni de Pian del Càrpine és assignat a una ambaixada diplomàtica a Orient, als confins del món conegut. La seva missió consisteix a investigar l'origen d'un poble misteriós, els tàrtars, els exèrcits del qual han començat a endinsar-se, amb violència, per les fronteres del món cristià.


El llarg viatge durà Giovanni a viure estranyes aventures, successos rars i inexplicables, a descobrir una realitat insòlita i enigmàtica la realitat d'Orient que no hauria pogut imaginar mai. Giovanni es veurà obligat a posar en dubte tot allò que sap, tot allò en què creu, tots els coneixements apresos durant una llarga vida dedicada a l'estudi. Empès per una profunda agitació interior, anirà més enllà de qualsevol frontera coneguda, descobrint paisatges cada vegada més insòlits, sense retrocedir ni mirar enrere, a la recerca de la meravella més gran i més extraordinària que s'amaga a les terres d'Orient, una meravella inigualable que mai abans, per res del món, hauria cregut possible: la Ciutat de Déu.Amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura. Referencia: C21458 Novela Histórica Catala
DIRECCIÓN:
ALCALDE MARTÍNEZ ÉCIJA Nº 25 LOCAL 27, BADALONA, Barcelona (España)
CIF: 46028214-Q
Teléfono: 93 4683488
Condiciones de gastos y envíos
 
 

Condiciones de envío:

El CORREO ORDINARIO es hastqa 1 kg. de peso.. Al no llevar código de seguimiento no es posible garantizar ningún plazo de entrega. Podría ser entre 3 - 20 días laborables. Si tiene cierta urgencia se redomienda elegir una opción certificada.

 Baleares o Canarias depende de peso y destino a partir de 6,99€.

-Pago Contre eembolso sólo Península 4€.

Estas tarifas no incluyen ENCICLOPEDIAS cuyo coste de envío depende del peso y el lugar de destino.

 RECOGIDA LOCAL: Si el cliente lo desea, podrá recoger el pedido en nuestro local de Badalona ó en El Mercat de Sant Antoni de Barcelona (domingos por la mañana)  previa solicitud.

 ENVÍO INTERNACIONAL. Los gastos están calculados para pesos inferiores a 1 kg. para Europa y 500 gr. para el resto de paises. No se acepta el pago contrareembolso.
 

IMÁGENES DEL PRODUCTO
TAMBIÉN PODRÍA ESTAR INTERESADO EN... SELECCIONES UNILIBER