BUSQUEDA AVANZADA

L'instint

Sergi Pamies Bertran

Referencia Librería: C20339/21733
Editorial: Quaderns Crema
ISBN: 8477271011
Año: 1992
Colección: Biblioteca Minima
Estado de conservación: En buen estado
Páginas: 169
Idioma CatalanIdioma:Catalán Páginas: 169 Coleccion: , 29 Peso: 185 Gramos. Sinopsis: L'instint és la història d'un poble petit que es queda sense llum. A l'entorn d'aquest fet, accidental i fantàstic, la novel·la avança encadenant històries que descobreixen una fauna de personatges diversos atrapats per l'adversitat. Amb un estil eficaç i captivador, Sergi Pàmies retrata les grandeses i mesèries d'un poble imaginari on les persones, el riu, els animals, les plantes i els objectes tenen el mateix protagonisma a l'hora de teixir la narració. Sense concessions ni tampoc cap renúncia a la tendresa, Pàmies torna a sorprendre'ns amb una història aparentment senzilla en la qual cada detall contribueix, de manera decisiva, al desenllaç. La impertorbabilitat amb què aquest Buster Keaton català s'enfronta a les situacions més extraordinàries és el que provoca la hilaritat i la sensació d'absurd per revelar, amb un humor impertinent i irreverent, l'altra cara de la mediocritat quotidiana. JUAN A. MASOLIVER RÓDENAS, El Urugallo La novel·la de Pàmies mereix arrencar l'aclamació dels seus lectors. JULIÀ GUILLAMON, La Vanguardia Sergi Pàmies construeix un dels millors retrats i mini epopeies publicats per un autor jove, i en aquests últims anys, al nostre país. MERCEDES MONMANY, Diario 16 Referencia: C20339 Narrativa y Novela
DIRECCIÓN:
ALCALDE MARTÍNEZ ÉCIJA Nº 25 LOCAL 27, BADALONA, Barcelona (España)
CIF: 46028214-Q
Teléfono: 93 1662516
Móvil: 657895090
Condiciones de gastos y envíos
 
 

Condiciones de envío:

El CORREO ORDINARIO es hastqa 1 kg. de peso.. Al no llevar código de seguimiento no es posible garantizar ningún plazo de entrega. Podría ser entre 3 - 20 días laborables. Si tiene cierta urgencia se redomienda elegir una opción certificada.

 Baleares o Canarias depende de peso y destino a partir de 6,99€.

-Pago Contre eembolso sólo Península 4€.

Estas tarifas no incluyen ENCICLOPEDIAS cuyo coste de envío depende del peso y el lugar de destino.

 RECOGIDA LOCAL: Si el cliente lo desea, podrá recoger el pedido en nuestro local de Badalona ó en El Mercat de Sant Antoni de Barcelona (domingos por la mañana)  previa solicitud.

 ENVÍO INTERNACIONAL. Los gastos están calculados para pesos inferiores a 1 kg. para Europa y 500 gr. para el resto de paises. No se acepta el pago contrareembolso.
 

TAMBIÉN PODRÍA ESTAR INTERESADO EN... SELECCIONES UNILIBER