BUSQUEDA AVANZADA

Foc Latent

Lluisa Forrellad Miquel

Referencia Librería: C12706/40293
Editorial: Angle
ISBN: 8496521575
Año: 2006
Colección: Narratives, 29
Estado de conservación: En buen estado
Páginas: 616
Sobrecubierta ligeramente desgastada en los bordesIdioma:Catalán Páginas: 616 Peso: 964 Gramos. Sinopsis: Foc latent constitueix el retorn més sorprenent de la literatura catalana. Amb la seva primera novel·la i sent una desconeguda, Lluïsa Forrellad va guanyar el premi Nadal 1953, el més prestigiós en llengua castellana. Ara, més de cinquanta anys després, Angle Editorial publica la seva segona novel·la, amb la qual presenta les credencials per ocupar un lloc privilegiat en l'escena literària catalana.

La seva habilitat narrativa se'ns imposa amb una força extraordinària. Foc latent narra l'aprenentatge vital de Pol Caselles -orfe, pobre, fet a si mateix-, la seva educació sentimental i el seu ascens en societat. I tot això en l'època més convulsa de Barcelona: una ciutat esquinçada per les bombes anarquistes, la lluita de classes, el catalanisme emergent i la confrontació religiosa, que culminarà en l'esclat incendiari de la Setmana Tràgica. El món burgès dels personatges, ple de rituals i de secrets, patirà una sacsejada brutal.

Destinada a convertir-se en un clàssic modern, Foc latent és una obra magna, una recreació precisa d'una societat i un temps, amb una riquesa de lèxic inusual, i l'expressió d'una voluntat literària infatigable, que reapareix després de mig segle de creació fecunda i atzarosa. Referencia: C12706 Narrativa y Novela NARRATIVA CATALANA
DIRECCIÓN:
ALCALDE MARTÍNEZ ÉCIJA Nº 25 LOCAL 27, BADALONA, Barcelona (España)
CIF: 46028214-Q
Teléfono: 93 4683488
Condiciones de gastos y envíos
 
 

Condiciones de envío:

El CORREO ORDINARIO es hastqa 1 kg. de peso.. Al no llevar código de seguimiento no es posible garantizar ningún plazo de entrega. Podría ser entre 3 - 20 días laborables. Si tiene cierta urgencia se redomienda elegir una opción certificada.

 Baleares o Canarias depende de peso y destino a partir de 6,99€.

-Pago Contre eembolso sólo Península 4€.

Estas tarifas no incluyen ENCICLOPEDIAS cuyo coste de envío depende del peso y el lugar de destino.

 RECOGIDA LOCAL: Si el cliente lo desea, podrá recoger el pedido en nuestro local de Badalona ó en El Mercat de Sant Antoni de Barcelona (domingos por la mañana)  previa solicitud.

 ENVÍO INTERNACIONAL. Los gastos están calculados para pesos inferiores a 1 kg. para Europa y 500 gr. para el resto de paises. No se acepta el pago contrareembolso.
 

IMÁGENES DEL PRODUCTO
TAMBIÉN PODRÍA ESTAR INTERESADO EN... SELECCIONES UNILIBER