BUSQUEDA AVANZADA

El Cas Di Stéfano

Jordi / Garcia Luque Finestres Martinez

Referencia Librería: C434/18383
Editorial: Fundacion Casanovas Del Castillo
ISBN: 8429758879
Año: 2006
Colección: No Ficcio
Estado de conservación: En buen estado
Páginas: 236
Idioma:Catalán Páginas: 236 Coleccion: , 46 Peso: 429 Gramos. Otros datos: Con fotografías en blanco y negro. Sinopsis: ¿Qui va impedir que Alfredo di Stéfano jugués amb el Barcelona? ¿Per què ho va fer? ¿El Reial Madrid va actuar sempre dins la legalitat per fitxar la saeta rubia?Cinquanta anys després del fitxatge de Di Stéfano per al Reial Madrid subsisteixen els dubtes i les interpretacions interessades. Només hi ha acord en un punt: l'arribada de l'argentí Alfredo di Stéfano al Reial Madrid va capgirar la història del futbol espanyol i, de retruc, de les primeres edicions de la Copa d' Europa. Va crear i consolidar el gran mite del Madrid i va propiciar la instal·lació d'un complex d'inferioritat quasi permanent en el barcelonisme. Per primera vegada apareixen documentades les intervencions dels personatges de pes dins del règim franquista per aconseguir que el Barcelona cedís els seus drets sobre Di Stéfano. El paper decisiu del governador Acedo Colunga, el viatge sobtat del president de la Federació Espanyola a La Coruña on es reuneix el Consell de Ministres, les pressions de l'Instituto Español de la Moneda Extranjera sobre el president del Barça, la col·laboració de l'exili català a Amèrica per pagar el fitxatge, les relacions personals entre Franco i Martí Carreto i la desaparició de documents oficials són només algunes de les revelacions sorprenents d'El cas di Stéfano, un llibre que reflecteix un moment i un temps no tan llunyans. Un època de la nostra història on tot era possible perquè tot estava prohibit. Jordi Finestres (Manresa) és periodista i col·labora amb La Vanguardia i a la revista Sàpiens. Ha publicat diverses obres del món de l'esport com Història crítica del F.C.Barcelona, Estanislau Basora, el mite de les Cinc Copes, Història dels clubs de futbol, Seleccions catalanes. Un dret de Catalunya i, darrerament, les obres Barça!, Mites del Barça i El Barça en guerra (1936- 1939). Xavier Garcia Luque (Barcelona) és periodista. Redactor de La Vanguardia des de fa més de 20 anys, s'ha especialitzat en la investigació històrica de l'esport català. Premi al millor treball periodístic de la Generalitat de Catalunya 2005, ha escrit el Gran Àlbum del Barça, llibre col·leccionable en fitxes sobre la història del club. Referencia: C434 Deportes
DIRECCIÓN:
ALCALDE MARTÍNEZ ÉCIJA Nº 25 LOCAL 27, BADALONA, Barcelona (España)
CIF: 46028214-Q
Teléfono: 657895088
Móvil: 657895090
Condiciones de gastos y envíos
 
 

Condiciones de envío:

El CORREO ORDINARIO es hastqa 1 kg. de peso.. Al no llevar código de seguimiento no es posible garantizar ningún plazo de entrega. Podría ser entre 3 - 20 días laborables. Si tiene cierta urgencia se redomienda elegir una opción certificada.

 

 

Estas tarifas no incluyen ENCICLOPEDIAS cuyo coste de envío depende del peso y el lugar de destino.

 RECOGIDA LOCAL: Si el cliente lo desea, podrá recoger el pedido en nuestro local de Badalona ó en El Mercat de Sant Antoni de Barcelona (domingos por la mañana)  previa solicitud.

 ENVÍO INTERNACIONAL. Los gastos están calculados para pesos inferiores a 1 kg.
 

TAMBIÉN PODRÍA ESTAR INTERESADO EN... SELECCIONES UNILIBER