BUSQUEDA AVANZADA

14. L'AUTOBIOGRAFIA.

CRUYFF, JOHAN

Referencia Librería: 9999903386155/8121
Editorial: Columna CAT
ISBN: 9788466421386
Año: 2016
Estado de conservación: En buen estado
NO FICCIÓ COLUMNA Catalán Observaciones : LIGEROS ROCES POR LOS BORDES DE LA SOBRECUBIERTA. Considerat una de les figures essencials de la història del futbol, l'estil i la filosofia de Johan Cruyff han infl uït en entrenadors i jugadors de la talla de Pep Guardiola, Arsène Wenger, Éric Cantona i Xavi. Els èxits recents del futbol, tant en l'àmbit dels clubs com en l'àmbit internacional, han estat considerats per molta gent com el resultat evident de l'impacte de Cruyff en el futbol contemporani. A 14. L'autobiografia, Cruyff ens explica la seva història personal i professional i ens revela la fi losofi a que va definir el seu joc i que tant ha marcat generacions de futbolistes, entrenadors i seguidors. «Una vegada em van preguntar com m'agradaria que em recordessin d'aquí a cent anys. Per sort, no cal que em preocupi per aquest tema perquè ja no hi seré. Però si hagués de donar una resposta, podria ser de l'estil de ”com un esportista responsable”. Si em valoressin solament com a futbolista, només tindrien en compte quinze o vint anys de la meva vida, i sincerament, em sembla massa limitat. El talent futbolístic me l'ha donat Déu. Jo no vaig haver de fer res per aconseguir-lo. Això significa que vaig jugar una mica i vaig fer exactament el que volia fer. Mentre altres deien ”Me'n vaig a treballar”, jo anava a jugar a futbol. Vaig tenir aquesta sort».  «El llenguatge de Cruyff és tan universal com la seva lògica, així que la seva obra transcendeix la seva persona fins a convertir-se en una religió amb una arma inofensiva: s'explica a partir d'una pilota i d'un rondo, de la mateixa manera que el joc depèn d'un centímetre i d'un segon, com es pot veure a cada partit del Barça. El cruyffisme està més estès que mai des que Cruyff no hi és. No hi ha un entrenador més cruyffista que Guardiola. Fins i tot Messi llança els penals com Cruyff». Ramon Besa, El País  Amb la col.laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.
DIRECCIÓN:
Calle Alcalde Martínez Ecija, número 43 local A, Badalona, Barcelona (España)
CIF: 47333930E
Teléfono: 933828357
Condiciones de gastos y envíos

ENVÍOS SOLO PENÍNSULA

IMPORTES INFERIORES A 18€, O HASTA UN KILO.

Opción gratis: correo ordinario (tiempo estimado de entrega de 3 a 20 días laborables) sin número de seguimiento ni seguro de perdida. Peso permitido hasta 1 kg.

Más de 1 kg opción obligatoria CORREO CERTIFICADO por (2,99€), O MENSAJERIA (+3,99€)

(Modo Recomendado por la librería CERTIFICADO). Contiene número de seguimiento y seguro de perdida. Tiempo estimado de entrega: 48 -72h laborables por mensajería O PAQ72 por correos.

IMPORTES SUPERIORES A 18€ o que pesen mas de 1 kilo.

Mensajería ASM por (+3.99€). (Contiene número de seguimiento y seguro de perdida. Tiempo estimado de entrega: 48 -72h laborables.

CORREO CERTIFICADO PAQ72 (Contiene numero de seguimiento) (+2,99€)

*El correo ordinario gratuito no estará disponible si el ejemplar superase dicho importe.

*Si se solicitase el pago mediante Paypal, se tendrá que incrementar (+4.99€) para ser enviado por Mensajería y concepto de comisiones de Paypal.

IMPORTES SUPERIORES A 60E

Envió por MENSAJERIA GLS totalmente gratuito.

POSIBILIDAD DE EFECTUAR PAGO CONTRAREEMBOLSO

Exclusivamente combinado con él envió por mensajería. Coste total del Envío: (+5.99€)

ENVÍOS PARA CANARIAS.
-Correo ORDINARIO hasta 18 euros o hasta 1 kilo.
-Carta Certificada recogida en oficina postal por (+8,99E) Hasta 1,5 kg.
-Paquete Azul. [Entrega en Domicilio] (con código de seguimiento) importes inferiores a 60 euros, la tarifa seria: Hasta un 1 kg serian 8 euros, entre 1 kg y 2 kg serian 9 euros, entre 2 kg y 5 kg serian 12 euros, de 5 kg hasta 10 kg serian 15 euros, más peso a consultar.
Importes (+60E) envió por paquete azul gratuito.

ENVÍOS BALEARES, CEUTA Y MELILLA.
-Correo ORDINARIO hasta 18 euros o hasta 1 kilo.
-Carta Certificada recogida en oficina postal por (+5,99E) Hasta 1,0 kg.

ENVÍOS INTERNACIONALES: Podrán tener un aumento de precio en los envíos internacionales, según destino, peso o volumen.

La librería no aceptara ningún tipo de devolución de libros técnicos, de cursos o de formaciones.
 

TAMBIÉN PODRÍA ESTAR INTERESADO EN... SELECCIONES UNILIBER